Patika Tükör

A Patika Tükör hazánkban elsőként jelent meg a gyógyszertári lapok között, és immár 20 éve töretlen a népszerűsége. A többszázezres olvasótáborával Magyarország második legolvasottabb havilapja. A lap alapítóinak az volt a célja, hogy a gyógyszerészek közreműködésével az olvasók hiteles és érdekes olvasmányhoz jussanak.

A Patika Tükör olvasói az átlagnál jóval gyakoribb patikalátogatók. Ezáltal a lapunk azoknak szól, akiknek fontos az egészségük – és kinek nem az? Érezzük, tudjuk: az egészség érték, és addig kell rá vigyázni, amíg megvan. Ám nem mindegy, hogyan, honnan tájékozódunk egészségről, betegségről, életmódról. Arra törekszünk, hogy olyan lapot készítsünk, amelyben minden válasz benne van. A cikkeink szakmai hitelességét gyógyszerész és orvos szakértőink biztosítják.

Ma ugyanazokat az értékeket valljuk, mint a lap indulásakor, miközben célunk a folyamatos megújulás. Ezért írunk igényes cikkeket. Ezért keresünk magyarázó ábrákat. Ezért választunk látványos címlapokat. Ezért hirdetünk olvasói pályázatokat, játékokat. Ezért várjuk az olvasók történeteit, leveleit, akár a kritikáit is. Ezért vagyunk Magyarország második legolvasottabb havilapja, de ezért tűzzük ki célul azt is, hogy még jobbak legyünk.

Célcsoport: 25 év feletti AB státuszú egészségtudatos nők, akiknek fontos saját és családjuk egészsége.