Megrendelőlap

PatikaTükör logóKedves Gyógyszerész Kolléga!

A független Patika Tükör Lapkiadó továbbra is önöket, gyógyszerészeket helyezi középpontba. A TÜKÖR és a PIRULATREND magazinjaink szerkesztői minden írásukkal, információjukkal, és persze a hirdetésekkel az Önök szakmai és piaci informáltságát erősítik. Tehetjük, mert a kiadó mögött évről-évre bővülő szakmai háttér áll.
A szakmai munka mellett, a piaci információkat egyre többen elengedhetetlennek tartjuk. A PIRULATREND az értékesítésben, a marketingben nyújt önöknek segítséget, míg a TÜKÖR a betegeket, vásárlóikat látja el tanácsokkal. A hirdetésekben megjelenő termékek fontos piaci információt adnak önöknek, hiszen nagyban megegyeznek a gyártói akciókkal, és követik a szezonalitást.
Ha szeretnének a TÜKÖR megjelenése előtt információt kapni a várható tartalomról, hirdetésekről, kérem a Megrendelőlapon adják meg e-mail címüket.

Köszönöm hűségüket, s váljon „Egészségükre” a 2017-es esztendő is.
Dr. Nagy Gabriella
Gyógyszerész, főszerkesztő

Az Ön munkájának is elengedhetetlen feltétele egy olyan minőségi magazin, mint a TÜKÖR. Megalkottuk a „EGÉSZSÉG” Kétéves hűségcsomagot, hogy hosszútávon, gazdaságosan tudja a legjobb minőséget választani. A minőség garanciája nálunk a szakértelem: a gyógyszerész tulajdonú vezetés, a hiteles szakértői háttér, az ön munkáját is segítő szakmai hirdetések.

2017-ban Önnek a legkedvezőbb „EGÉSZSÉG” Kétéves Hűségcsomagot ajánljuk. Ez az egyik legjobb ár-érték arányú előfizetés a piacon és egyedül  a Patika Tükör garantálja két évig a fix árat. A korábban meghirdetett és 2017-ben is érvényes „MINŐSÉG” Kétéves Hűségcsomag árai nem változnak. A lejáró „Partner”, és a „Hűséget fogadunk 2” Kétéves Hűségcsomag előfizetőinek automatikus lehetőséget biztosítunk, hogy átkerüljenek a jelenleg legkedvezőbb „EGÉSZSÉG” csomagba.
Nettó áraink tartalmazzák a szállítási és csomagolási díjat is.

Csomagajánlatainkat megtekintheti a megrendelőlapon, melyet letöltve, majd kitöltve visszaküldhet faxon: +36 1 479 8029 • e-mailen: elofizetes@patikatukor.hu • postán: 1426 Budapest 72. Pf.: 94.

Rendelését leadhatja az alábbi űrlapon keresztül is, miután a megrendelőlapon szereplő csomag ajánlatainkat megtekintette és választott közülük.

Választott csomag (kérjük jelölje meg a megrendelőlap alapján):

Rendelt mennyiség db/hó